Verzending en levertijd

Wij streven ernaar om de bestelde producten zo snel mogelijk te leveren. De levertijd bedraagt hierdoor 1 tot 3 werkdagen. Het product wordt door PostNL bij u thuis bezorgd. De verzendkosten hiervoor bedragen 6,90 euro. Wanneer de bestelling vertraging oploopt, stellen wij u hiervan op de hoogte.

Eenvoudig en veilig betalen

U kunt bij ons eenvoudig, veilig en zonder extra kosten betalen met iDeal.

Retour

Er zijn verschillende redenen waarom u een retour- of garantieverzoek zou willen indienen, bijvoorbeeld:

  • U wilt afzien van de aankoop
  • Het product is niet wat u had verwacht
  • Het product is niet of beschadigd afgeleverd
  • Het product is niet compleet afgeleverd of komt niet overeen met het bestelde product
  • Het product werkt niet naar behoren

Conform de Wet Koop op Afstand en ook volgens de Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk hebben consumenten die een koop op afstand hebben gedaan een recht op retour binnen een periode van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Deze periode wordt ook wel de bedenkperiode of zichttermijn genoemd.

Retourinstructies

  • Het retourverzoek wordt binnen 14 dagen na aflevering gemeld bij iNRG
  • Het product wordt compleet (inclusief alle accessoires) geretourneerd
  • Het product wordt onbeschadigd en indien mogelijk, in de originele verpakking te worden geretourneerd
  • U stuurt een volledig ingevuld retourformulier mee met uw retourzending

Volg de retourinstructies nauwkeurig op zodat iNRG het retourverzoek correct en tijdig kan verwerken. Na ontvangst van de teruggezonden bestelling wordt het product gecontroleerd op basis van de voorwaarden voor retour. Wanneer een product niet meer in originele staat verkeert, kunnen wij niet garanderen dat het volledige aankoopbedrag wordt terug gestort. Mogelijk wordt de waardevermindering in mindering gebracht op het terug te storten bedrag.

Indien uw retourzending aan bovenstaande criteria voldoet wordt het bedrag terug gestort op uw rekening. Wanneer het bedrag terug gestort wordt op uw rekening gaat het om het bedrag van het product en (indien van toepassing) de gemaakte verzendkosten voor het opsturen aan u. De verzendkosten voor het terug sturen worden niet vergoed.

Retourformulier

U kunt het retourformulier hier downloaden. Het volledig ingevulde retourformulier dient u toe te voegen aan uw retourzending.

Verzending retour

U betaalt zelf de verzendkosten voor een retourzending bij een locatie van PostNL. Vraag altijd om een track & trace code zodat u het pakket kunt volgen en zodat u een bewijs van aflevering, indien gevraagd, kan overhandigen. Als klant draagt u namelijk zelf het risico indien een pakket tijdens de retourzending kwijt raakt. Als u een product opstuurt wat meer dan 100 euro kost, kunt u ervoor kiezen om de verzending te verzekeren. Dit is voor uw eigen rekening maar het dekt wel het eigen risico geheel of gedeeltelijk af bij het retoursturen.

Adresgegevens

I-NRG B.V.
Energy Transition Center
Zernikelaan 17
9747 AA Groningen

Terugbetaaltermijn

De terugbetaaltermijn bedraagt enkele werkdagen na ontvangst van het product bij iNRG. Indien een geretourneerd product niet aan de voorwaarden voor retournering voldoet, kan iNRG deze niet verwerken. iNRG zal dan contact met u opnemen en het pakket mogelijk naar u terugsturen.

Garantie

iNRG staat in voor de bruikbaarheid en de werkzaamheid van het product. Mocht u problemen ondervinden bij het gebruik van uw product, bekijk dan eerst de handleiding of neem contact op met de klantenservice. Bij een defect product heeft u recht op garantie. De garantietermijn is 2 jaar.

Na de terugzending wordt er door ons bekeken of het product wegens een fout in het product niet goed functioneert. Indien er sprake is van een fout waar u als gebruiker niks aan kunt doen, dan wordt het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk teruggestort op uw rekening.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X