Energie management

Energie management is een breed begrip en er bestaan een hoop mogelijkheden om energiekosten te besparen en het comfort te verbeteren. Voor energie management in de wereld van huishoudens ben je bij iNRG aan het juiste adres! Energie management kan de oplossing voor jou zijn om meerdere redenen: energiekosten verlagen, duurzamer wonen of groen leven.

Energie management leidt tot geld besparen

Energie management draagt bij aan de verbetering van je energieverbruik, waardoor je uiteindelijk kosten kunt besparen. Met een energie management systeem heb je zelf de controle waardoor je invloed krijgt op je eigen energieverbruik.
Een energie management systeem kan je behouden van kosten die hoger zijn dan daadwerkelijk nodig is, wat hartstikke zonde is. iNRG helpt je graag met uw energie management. Een lager energieverbruik is goed voor het milieu en voor de portemonnee!

Energie management met de I-CE

De I-CE is een slim energie management systeem die je de controle geeft over je energieverbruik. Via de PC krijg je een overzicht van je gas- en stroomverbruik in m3, kWh en €. Daarnaast heb je optioneel ook inzicht in de opwek van je zonnepanelen. Alles wat de I-CE waarneemt is real-time, je kunt dus op ieder moment zien wat je energie-opwek en verbruik is.

De voordelen op een rijtje:

  • Controle en eigendom over jouw eigen energiedata
  • Inzicht in het stroom- en gasverbruik (kWh, m3 en €)
  • Realtime en periodiek inzicht in het energieverbruik
  • Inzicht in de pure opbrengst van zonnepanelen (optioneel)
  • Inzicht in de energiekosten op basis van je eigen energiecontract
  • Geen bijkomende kosten: geen abonnementskosten, het is een eenmalige investering

Om meer over onze verbruiksmanager I-CE te lezen of om de I-CE te bestellen klik je hier!

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X